Nhora 3 månader

Hoppsan, hejsan vad tiden springer iväg! Idag fyller Nhora 3 månader, redan. Det innebär att om en månad får hon börja ställas ut inofficiellt och på SSRK:s utställningar. I dagsläget är vi verkligen inte redo för att åka på några utställningar. Jag vet inte riktigt hur jag ska ställa henne, utan är väldigt duktig på att framförallt ställa bakbenen antingen för långt fram eller för långt bak. Vi behöver helt enkelt träna på det, framför glasdörren på framsidan. Jag får använda den som spegel så jag ser och lär mig hur Nhora ska ställas.

Rörelserna kommer vi också behöva träna på mycket, för hon går liksom aldrig vid sidan. Det är hopp och skutt vid sidan. Höga hopp och skutt!

16 maj, 2019 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: