Som en liten rund och fluffig boll?

Idag på Nhoras 10-veckorsdag tyckte jag att det var dags att försöka ta några bilder på henne uppställd. När Lenny tagit ett par bilder ville jag kolla hur det såg ut, för det kändes som att jag kanske hade ställt hennes bakben för långt bak. ”Men Gud, ser hon ut sådär?!?” utbrast jag och skrattade lite när jag såg bilderna.

Hon växer ju som ogräs, men när blev benen sådär långa?!? I mina ögon är Nhora en liten rund och fluffig boll, men det är hon tydligen inte i verkligheten.

Nhora har fått fira sin 10-veckorsdag med att få större portioner med mat. Jag har inte läst rekommendationen på fodersäcken, men nu går vi efter den och ser vad som händer. Idag kan man ju iallafall inte påstå att hon ser tjock ut. Det ska hon ju inte bli heller, men det är ju inte nyttigt att få för lite mat.

27 april, 2019 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Som en liten rund och fluffig boll?”

  1. Annika i Lindby:

    Ni har lyckats igen! Nhora blir en skönhet! Grattis!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: