Hej då april!

Sista dagen i april, Valborgsmässoafton och min födelsedag. Någon frukost på sängen blev det inte, utan jag var den som var uppe först för att ta ut Nhora och sedan fixa med hundarnas frukost. Medan jag och Evelina gjorde ordning fyllningar till födelsedagstårtan så smet Lenny iväg och köpte fina blommor och god frukost.

Hundarna hade rastat sig på tomten, så sen åt vi en lång frukost framför tv:n innan jag och Evelina gick ut på promenad med Lhine och Thone. Efter det kändes det som att det var fullt fart hela dagen.

Vid 18.30 hade jag och min moster, som fyllde år i söndags, ett gemensamt kalas och vi hade riktig tur med vädret. På förmiddagen var det mulet och kallt, men framåt eftermiddagen kom solen fram så vi kunde sitta ute!

Nu när kalaset är över så känns det som att den här dagen bara har svischat förbi, och jag känner mig helt slut! Nästa år vore det skönt att ha kalaset på helgen, så att födelsedagen får bli en lugn dag. Gå ut och äta något gott, titta på MC-kortegen och kanske åka på något Valborgsfirande.

30 april, 2019 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Hej då april!”

  1. Annika i Lindby:

    Grattis i efterskott!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: