Nu är valparna registrerade!

Som jag tidigare nämnt så var Thones valpar namnlösa innan dom föddes. Både jag och mamma tyckte att det vore roligt att få med Golden Dream i namnet på min valp, efter Thyra och även Thone, men hur? Och vad skulle dom andra heta? Dagen efter att valparna fötts fick jag en idé, Höstglädjens Living The Golden Dream. Tyvärr blev det en bokstav för mycket, men Höstglädjens Living A Golden Dream skulle funka!

Då var det ”bara” att försöka komma på sju olika namn med Living, och jag ville inte att det skulle vara flera namn med t.ex Living A… eller Living The… Utan det skulle vara olika ord efter Living. Jag funderade en stund på om tikarna skulle heta något med Living och hanarna något med Live, men efter att funderat lite till och googlat så hade jag fått fram sju namn som jag gillade. Det åttonde tog en stund, och när det väl var åtta namn på listan så kändes inte det sista riktigt bra. Det lät inte lika bra som de andra när man sa det. Men i onsdags förra veckan kom jag på det sista namnet!

I lördags gav jag förslag till mamma vilka av namnen hanarna skulle ha och vilka tikarna skulle ha. Mamma skickade in papprena i måndags, och igår fanns valparna registrerade på SKK:s hunddata. Så här blev det:

Hanarna:
Höstglädjens Living After Midnight
Höstglädjens Living For The Weekend
Höstglädjens Living Just For You
Höstglädjens Living Like A Legend

Tikarna:
Höstglädjens Living A Golden Dream
Höstglädjens Living In The Moment
Höstglädjens Living La Vida Loca
Höstglädjens Living On A Prayer

27 mars, 2019 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Nu är valparna registrerade!”

  1. Annika i Lindby:

    Vilka bra namn de har!

  2. Susanna:

    Vilka fina namn valparna får 🙂
    Är alla valpar tingade?

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: