Massa, massa valpmys

Igår var det äntligen, äntligen dags att åka och hälsa på Thone och valparna igen! Vi sov kvar till idag, och jag vet inte hur många timmar jag satt inne hos valparna sammanlagt. Valparna är väldigt jämna och lika varandra, och igår kunde jag först inte se någon skillnad på dom alls. Idag kunde jag se lite, lite skillnad på några av dom.

Valparna är märkta med halsband, men är så lurviga att man måste in och gräva i pälsen för att se färgen på halsbandet. Det tycker jag är bra, för då måste man verkligen lära sig att se detaljerna hos varje valp för att kunna gissa vem som är vem.

Jag hade egentligen ingen lust att åka hem idag, och pussade och kramade Thone ordentligt innan det var dags att säga hej då. Det känns skönt att hon verkar trivas väldigt bra med att vara mamma och att hon tycker om sina valpar väldigt mycket. Hon ligger gärna inne hos dom och bara myser, och dom får klättra över henne hur dom vill.

Nästa helg åker jag och Evelina och hälsar på valparna igen, och det ska bli väldigt kul att se hur mycket som har hunnit hända till dess. Då borde dom börja bli små monster också. Nu var dom bara söta och mysiga. Evelina tyckte att dom var lite läskiga igår och trodde att dom skulle bitas hårt, men idag var hon inne hos dom flera gånger och ville ha dom knäet.

Här kommer ett par bilder från igår kväll.

16 mars, 2019 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: