Beställt halsband, koppel och anmält till kurs!

Många har säkert redan listat ut det, och dom som varit nyfikna och frågat har fått svar. Om 5 veckor, och en dag, så åker vi inte bara och hämtar Thone, utan även en Thonedotter! Just nu känns faktiskt lite overkligt, men det ska bli så roligt, spännande och mysigt! Den 13:e april är det dags, och när det datumet närmar sig kommer jag säkert få både panik och ångest.

Ärligt talat så känner jag nästan lite panik redan nu. Jag har inte börjat försöka pussla med mitt schema än, och vad gör jag med valpen de dagar jag inte kan byta bort mina pass? Det är ju inte bara att lämna valpen hemma de första månaderna, innan vi hunnit ensamhetsträna. Det löser sig säkert på något vis, men jag gillar inte att inte veta hur saker ska lösa sig.

Valpen blir min femte hund, och trots att Thone bara är lite mer än 3 1/2 år så kommer jag inte alls ihåg hur det är att ha valp. Jag levde ju i bebisbubblan när vi hämtade hem Thone. Evelina var ju bara 7 1/2 vecka då. Jag kommer knappt ihåg någonting från när Thone var valp. Har hon ens varit valp?

För att göra allt lite mer verkligt så har jag idag beställt ett halsband med matchande koppel till valpen från 4Dogs. Jag hade lite svårt att välja färg, men valpen kommer få ta över Thyras färg – rosa. Under kvällen satt jag även och tittade efter valpkurser, och anmälde till en som jag tror kan passa bra till mitt schema. Där man skulle fylla i hundens namn fick jag skriva Vet inte än. Ha, ha!

Jag tror egentligen att det redan är bestämt vad valpen ska heta, men vi väntar nog med att döpa den tills jag har valt vilken valp vi ska ha. Evelina använder redan namnet, och säger nej när jag kommer med andra förslag. ”Nej, hon ska bara heta Xhxxx!”. Precis som Thyra, Lhine, Rhiva och Thone så kommer valpen få ett namn med fem bokstäver, och med ett H som andra bokstav.

8 mars, 2019 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Beställt halsband, koppel och anmält till kurs!”

  1. Annika i Lindby:

    Ska bli spännande och roligt, att följa din valp! Hoppas få läsa om det i fortsättningen!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: