Thones valpar 1 dygn

Första dygnet med valparna har gått bra, och inatt var det jag och Evelina som var valpvakt. Evelina sov som en stock, men jag vet inte hur mycket sömn jag fick. Jag vaknade ju för minsta lilla ljud, och fick hoppa ner i valplådan några gånger och hjälpa valpar som kravlat vilse i valplådan. Förutom det så var det ändå en lugn natt, och alla verkar äta ordentligt.

Thone är så duktig med sina småttingar. Pysslar och styr med dom. Hon ser riktigt pigg och fräsch ut också!

I eftermiddag är det dags för mig och Evelina att åka hem, och även om det kommer kännas lite jobbigt att åka ifrån Thone och de små så ser jag fram emot att få sova en hel natt i min egen säng!

17 februari, 2019 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Thones valpar 1 dygn”

  1. Karin:

    De är underbara!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: