Det är bara februari…

… men ändå känns det som vår! Jag har inte riktigt haft koll på vädret de dagar jag jobbat, men idag har det varit helt underbart! Strålande sol och kvittrande fåglar. Bilden ovan tog jag när jag och Lhine var på väg hem efter att lämnat Evelina på förskolan, och visst är den vårig?!?

Innan det var dags att hämta Evelina på förskolan så passade jag faktiskt på att sova. Idag kändes det viktigare än att passa på att njuta av det fina vädret. Vi var ute på tomten en stund på eftermiddagen, och då passade jag på att snygga till Lhine lite grann. Vet inte när jag trimmade henne senast, men nu ser hon ett par år yngre ut än vad hon gjorde innan.

20 februari, 2019 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: