Nu tar vi helg!

181111

Jajamän! Medan andra kanske har lite ångest över att helgen snart är slut så njuter jag av att min ”helg” precis har börjat. Det är nästan det bästa med att jobba helg, att måndag inte behöver vara måndag. Nu har jag även bestämt att allt ska bli normalt här hemma igen. Den här veckan har jag varit trött och behövde få göra ingenting utöver det jag var tvungen att göra, men från och med imorgon får det vara slut på slappandet.

På tisdag har Evelina studiedag, och då hoppas jag på fint väder så att jag, hon och hundarna kan vara ute mycket. Ta en riktigt rejäl promenad, gå till någon lekpark och så.

11 november, 2018 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: