Ett kort passa-på-pass

181016

Igår kände jag mig fortfarande trött efter migränen och försökte ha en vilodag, och idag har jag känt mig helt normal igen. Jag fick hoppa in ett par extra timmar på jobbet idag, och den närmsta tiden kommer det bli väldigt mycket jobb så efter att Lenny kommit hem från jobbet och vi ätit mat så gick jag och Thone ut på tomten och tränade en stund.

Efter några riktigt tråkiga dagar höll Thone förstås på att explodera när jag tog fram träningsväskan, men vi fick ändå till ett träningspass som kändes samlat och fint. Det blev fotgående, ett par rutskick, skick runt konan med en fotboll som störning och så slipade vi lite på ställande under gång. Thone skulle kunna ha ett snabbare stopp, så idag gick vi nos mot näsa och hade hennes älskade tennisboll som belöning.

16 oktober, 2018 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: