Sjuklig helg

180901-1

I fredags eftermiddag åkte vi till Lennys föräldrars sommarstuga, och sov kvar där till idag. Vi skulle vara ute i skogen, plocka svamp, träna med Thone och kanske åka ner till sjön och fiska. Det blev inte riktigt som det var tänkt för jag har inte mått något vidare, och mest behövt vila. Det känns väldigt skönt att äntligen vara hemma igen. Ligga i min egen säng, kunna släppa ut hundarna på tomten istället för att gå ut med dom i koppel, gå på toaletten och inte behöva klä på sig och gå ut på dass.

I fredags spöregnade det hela dagen, men på kvällen gick vi ut för att Thone skulle få stadgeträning med skott. Lenny stod under bakluckan på min bil, men vi blev genomblöta alla tre ändå eftersom att det regnade på tvären. Vi använde inte riktiga skott, utan provade knallsnören. Det blev lite varierade smällar, från inga alls till ganska bra smällar. Enligt Thone räknades de som skott iallafall, så hon laddade och ville iväg.

Igår tog vi bilen bort till skogen, där Lenny skulle plocka svamp medan jag, Evelina och hundarna tog en promenad. En svettig och tung promenad. Ett par smällar blev det under promenaden också. ”Tjoho!” tänkte Thone, men det hände ju ingenting. Inga döda fåglar, inte ens några döda dummies. Innan vi åkte tillbaka till stugan drog Lenny av en smäll till.

Framåt kvällen gick vi en kort promenad, och drog av några smällare till. Thone satt spänt och väntade på att få springa iväg, men efter att jag och Lenny turats om att hämta dummien en par gånger så började hon bli mer avslappnad. Efter den promenaden var knallsnörena tyvärr slut, då många gick sönder. De hade ju gärna fått räcka längre, så att vi kunde fortsatt med att försöka få ner Thones förväntan vid skott här hemma också.

Idag har jag mått ännu sämre, och låg länge, länge i sängen. Huvudvärk och full med snor i hela huvudet, och utan att säga något eller fråga så tog Lenny ut hundarna på morgonkiss, gav dom frukost och gick en promenad med dom. Det brukar oftast komma frågor på det annars. Jag vet inte när jag släpade mig upp, men efter en stund fick jag gå och lägga mig igen tills att det var dags att åka hem.

Evelina var glad och nöjd efter helgen iallafall! Hon tyckte det var kul att få busa och hitta på grejer med sin farmor och farfar. Hon blev nattad av farfar båda kvällarna, och sov sen inne hos dom. På morgnarna var det mysigt att ligga och höra hur hon pratade och busade med dom.

180901-2

2 september, 2018 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: