Skendräktig och seg

180618

Allting brukar gå väldigt fort när jag och Thone tränar. Pang, pang, smack! Fort ut, fort in och sen klipper hon belöningen snabbt som attans! Riktigt den glöden har hon inte haft nu på vägen in till mig. Jag har dels trott att det berott på mig själv, att jag inte riktigt varit som jag brukar, och att Thone kanske tycker att det är konstigt att hennes mormor är borta.

Hon vill träna och vill ha sina belöningar, men ger inte allt på vägen in och kan tänka sig att behålla leksakerna för sig själv. Jag har funderat på om hon kanske är skendräktig, och nu ikväll när vi hade en mysstund efter träningen så såg jag att hon var kladdig om tuttarna.

Jag tog en titt i almanacka när vi kom in, och det är tio veckor sedan hon började löpa. Thone har ju visat väldigt tydliga tecken på skendräktighet tidigare, som att bädda, gnissla, krångla med maten och adoptera Evelina. Hon har inte gjort något av det, än iallafall, så jag har nästan trott att hon skulle hoppa över skendräktigheten.

Nu känns det iallafall skönt att veta varför vissa saker inte är riktigt som dom brukar, och fortsätta träna kommer vi göra ändå. Lite enklare och lite tydligare ett tag bara tills Thone är sig själv igen.

18 juni, 2018 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: