Oväntat sällskap i skogen

Jag vet inte riktigt vad som hänt, men nu har Lenny börjat stötta och pusha mig i apporteringsträningen. När jag kom hem vid 18.30 efter jobbet idag så åkte vi allihopa iväg för att se om vi kunde hitta något bra ställe att lägga ut ett sök på. Lenny tyckte att vi skulle åka ut till Malmslätt för att se hur det såg ut där, och det blev en lyckoträff!

Vi gick in vid motionsspåret och gick åt det hållet som inte såg så grönskande ut och där jag såg barrträd sticka upp, och efter bara en liten bit pekade vi båda två och sa ”Där inne?!?”. Ett område som såg lite halvdött ut, med höga tallar och bra sikt. Lenny trodde att han skulle få gå ut och kasta dummies, men han fick vänta med Evelina och hundarna medan jag irrade omkring och tappade dummies omkring mig.

Thone jobbade på jättebra i värmen. En dummie fick hon jobba länge för att hitta, men hon släppte inte vittringen utan låg i och jobbade tills hon hittade den. Sju av åtta dummies fick hon hämta innan jag tyckte att det räckte. Hon hade kämpat på bra i värmen, det var nästan 30 grader varmt fortfarande, och löste allt själv.

Jag kände mig så glad och nöjd när vi gick tillbaka till bilen, och tacksam över att Lenny följde med. Det är tydligen sällskap jag behöver för att inte måla upp en massa konstiga bilder i huvudet. Dit kommer vi åka fler gånger, men då får vi inte glömma myggmedel för jösses vad mygg det var.

28 juni, 2018 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: