Grattis Lhine på födelsedagen!

180402-1
Lhine, FDI HTMI HTMII HTMIII RLD A SE HTMCH SE LCH Höstglädjens Dreamline 11 år idag!

Idag fyller världens bästa Lhine 11 år! Även om hon gör mig galen ibland, och då nästan är till salu, så är hon ändå världens bästa Lhine. Hon började sitt firande redan imorse, genom att inhalera en halv bunke med chips… Lenny var i badrummet och jag höll på att duka fram frukost, så passade hon på den fulingen.

Efter frukosten tog jag och Lhine en liten promenad, för att ta en fin bild med heliumballongen jag köpte till henne igår. Men, antingen så måste det vara vindstilla eller så måste ballongen sitta fast med en pinne om den inte ska flaxa runt… så vi gick hem igen utan att ta några bilder.

Istället tog vi en längre promenad med Evelina, Thyra och Thone – utan ballongen. Sen när vi kom hem igen åkte jag, Lenny, Evelina och Lhine iväg för att hitta en fin plats där det inte blåste. Lättare sagt än gjort kan jag säga, men Lhine njöt nog av att få gå lös i skogen. Vi fick till några bilder till slut, på en geggig grusväg.

Till kvällsmat fick hundarna en smaskig tårta, gjord av färskfoder och köttkorv. Lhine fick dessutom sina bitar dekorerade med tonfiskbitar. Innan vi går och lägger oss ska de nog få ett varsitt tuggben också.

180402-2
Så stolt med sin fina ballong!

2 april, 2018 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Grattis Lhine på födelsedagen!”

  1. Karin:

    Stort Grattis Lhine !!
    Du är så fin och duktig!!!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: