Vårkänslor

180319

Vilken härlig dag det här har varit! Solen har lyst hela dagen, och jag har verkligen passat på att njuta av den. Långpromenad med Evelina hundarna och träning på tomten med Thone på förmiddagen. På eftermiddagen var jag och Evelina ute i flera timmar. Hon fick tog årets första åktur utomhus med sin lilla motorcykel, och då mötte vi en polisbil som satte på blåljuset när Evelina vinkade glatt. Sedan gungade vi en stund innan vi gick in och hämtade Thyra för att ta en promenad med henne.

Thyra fick njuta av att gå lös, trots att hon hör som en kratta, och hon skötte sig bra ganska länge. Travade inte iväg för långt innan hon vände sig om och sökte kontakt, och varje gång fick hon komma och ta en godisbit. Men till slut travade hon iväg i sin egen lilla värld, in på en liten gata där vi aldrig gått förut, så att jag fick släppa Evelinas vagn och springa efter. Efter det fick det bli koppel resten av promenaden.

20 mars, 2018 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: