Vi har fått snö! Mycket snö!

180203

Den här vintern har vi bara fått lite snö i taget, som ganska snabbt smält undan igen efter några dagar. Natten till igår kom det lite mer, och inatt snöade det tydligen massor för imorse fick hundarna pulsa ut på tomten med snö nästan ända upp till magen!

Evelina och jag skulle gått på stan idag medan Lenny tatuerade sig, men jag bestämde mig ganska snabbt för att vi skulle stanna hemma istället. Vägen såg inte ut att blivit iordninggjord än och jag litar inte på andra i trafiken…

Det var riktigt härligt att få gå i nysnö på promenaden, men på vissa ställen kändes det mest som ett gympass. På ett par ställen var det inte plogat alls och där fick jag gå baklänges och släpa fram vagnen genom snön. Vi var ganska ensamma om att vara ute och njuta av all snö så Thone fick springa lös en bit, och Evelina skrattade glatt åt henne när hon såg ut som en snögubbe efter att skuttat omkring i den djupa snön.

När Lenny kommit hem igen gick jag ut en sväng med Thyra, och vad glad hon blev när jag släppte lös henne så att hon fick röja loss i snön! Det ser ut som att det kommer vara några minusgrader ett par dagar framöver, så jag hoppas att vi hinner få njuta mer av den fina snön.

3 februari, 2018 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: