Trevlig alla hjärtans dag!

180214

Lite sovmorgon hade varit en trevlig present på alla hjärtans dag, men här var Evelina uppe och skuttade strax efter 6-tiden som vanligt. Morgonpromenaden blev extra lång idag för Evelina ville inte gå hem, och eftersom att jag var ledig så hade vi ingen brådska heller. Vi vände inte hemåt förrän jag började bli frusen.

Lagom till Lenny kom hem, med blommor och choklad, så gjorde vi tacos. När vi ätit klart fick Evelina äntligen springa och hämta chokladasken vi köpte igår, och hon fick sin lilla alla hjärtans dags-present som min butikschef var snäll och köpte åt mig i Ullared i helgen. Två Paw Patrol-filmer!

Hundarna har också fått något extra idag, ett varsitt vridet tuggben med fyllning från vårat lilla PrimaDog-förråd. Nu under kvällen har alla tre fått klorna klippta och blivit genomborstade också. Trots att dom är näst intill helt nakna så skulle dom behöva få sig ett bad och bli trimmade, men frågan är ju hur värt det badet kommer kännas efter några dagar… All den där fina snön håller på och smälter bort!

Thyra ska få sig ett bad i helgen iallafall, för på onsdag är det dags att åka till Jönköping igen.

14 februari, 2018 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Trevlig alla hjärtans dag!”

  1. Annika i Lindby:

    Vilken härlig bild!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: