Sponsormöte

180201
Japp, bilden är tagen och upplagd i efterhand.

Nu ikväll har jag och Thone varit på sponsormöte hos DogSense i Mjölby. Som jag skrev i december så har vi blivit utvalda som sponsringsekipage under 2018, tillsammans med fyra andra ekipage. Idag var det dags för en träff där vi bland annat skulle gå igenom sponsoravtal och målsättningar för 2018.

Jag var lite osäker på om jag ville ut och åka i mörker och snöfall, men vi åkte i god tid så att vi inte behövde ha någon brådska alls. Ute på motorvägen var det kö, och det var rätt skönt att ligga där och köra lite för sakta. Längst fram låg saltbilen, så det var nog rätt halt och äckligt.

Efter att vi gått igenom sponsoravtalet fick vi göra något som jag inte gjort på flera år, nämligen skriva ner våra målsättningar för året. Jag brukar snarare ha tankar än mål, och ha dom i huvudet för mig själv, men nu finns dom på papper och jag har även delat med mig av dom inför sponsorgruppen.

Vi gick även igenom planering och utvärdering, något som jag sällan brukar fundera särskilt mycket över men nog ska försöka bli bättre på. En sak som jag känner att jag ska ta tag i direkt är ”Veckans fokus”, och fundera en stund över det inför varje vecka så att jag vet vad jag och Thone ska fokusera på under de där små träningspassen. Istället för att bara slaskträna i köket om kvällarna så kan vi ha en grej att fokusera på.

Jag fick med mig en del nya tankar, och vi fick alla en liten anteckningsbok, mössa och boken Starka tillsammans: i träning, tävling och tanke. Den ska vi läsa hemma, och sedan gå igenom tillsammans ett kapitel i taget.

Under det här året som vi är sponsrade så kommer vi bland annat få träna gratis i lokalen i upp till fem timmar per vecka, få tre konsultationer samt coachning och feedback på tränings- och tävlingsfilmer, så nu är det bara att sätta igång!

1 februari, 2018 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: