Överraskning i brevlådan

180223
Hur söt kan man vara?

Precis när jag skulle gå till bilen för att åka och jobba igår så rasslade det till bland brevlådorna, och jag passade på att kolla om vi fått någon post. I brevlådan låg en rosa postpåse till Thyra och mig, och jag hade verkligen ingen aning om vad det kunde vara i eller vem det var ifrån.

I påsen låg en buff, eller vad dom heter, och en gullig handskriven lapp från @ebbasmatte. Hon hade fått ett par stycken att dela ut till sina vänner, och trots att vi aldrig har träffats så tänkte hon på mig och Thyra och tyckte att vi skulle ha en. Det var väldigt fint tycker jag!

180223-2
”ME + MY DOG, AWESOME!”.

24 februari, 2018 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: