Mitt i allt elände…

171221

… så har det hänt några roliga saker också.

– I fredags vann vi en fototävling hos Jägarvallens djursjukhus. Vad vi har vunnit vet jag inte, för det har liksom blivit bortglömt.

– Igår fick jag veta att jag och Thone har blivit utvalda som sponsringsekipage av DogSense. Det blev en väldigt glad överraskning, för jag tyckte egentligen att min ansökan var riktigt platt och tråkig. Jag har inte jublat över det än, men det kommer ge mig en välbehövlig spark i baken.

”Vi kommer att erbjuda de utvalda ekipagen en hel massa bra saker, såsom gratis träning i vår inomhuslokal, coachning inom den gren man tävlar/vill tävla (online och/eller IRL) och ekipering till både förare och hund.”

– Idag vann vi en säck torrfoder från PrimaDog.

– Imorgon kommer vår MimSafe Variocage.

21 december, 2017 | 3 kommentar »

3 kommentarer till “Mitt i allt elände…”

 1. Annica:

  Precis som du skriver så mitt i allt finns det positiva saker också. Önskar er en fin Jul även om det känns tungt emellanåt. Kram ❤️

 2. Elin:

  Grattis! Hoppas nu det löser sig med Thyra också.

 3. Karin:

  Skönt med lite goda nyheter i allt det tråkiga…
  Grattis till allt det och hoppas ni får en riktigt fin jul allihop! Kramar !!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: