Tre veckor

171113
En färsk bild från idag.

Ytterligare en vecka har gått, och nu är det inte mycket som skvallrar om operationen förutom Thyras rakade mage. Hon får fortfarande ta det lite lugnt, och jag lyfter henne in och ut ur bilen till exempel. Hon får vara lös ute på tomten, men jag följer med ut och håller koll så att hon inte rusar omkring. Tratten har vi provat att skippa ett par nätter, och Thyra har låtit bli att slicka på magen.

Thyra verkar må toppenbra helt enkelt! Idag var hon helt säker på att hon äntligen skulle få följa med ut på långpromenad igen, och stod och trampade och stampade vid ytterdörren medan jag kopplade Lhine och Thone.

13 november, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: