Thone mår bättre!

Under helgen började Thones skendräktighet att vända, och nu under kvällen kom jag hem till en överdrivet pigg och glad Thone. Jag frågade Lenny om det hade varit tyst och lugnt under eftermiddagen, och det hade det. Skönt!

Nu kanske jag kan hitta motivation till att träna med Thone igen, och för en stund sedan blev det ett litet pass i köket. Thone tyckte det var så kul, och brydde sig inte om att Evelina var med och stal godisar att ge till Thyra och Lhine. Jag hatar att bli begränsad av mörker och kyla, men det går ju ändå att träna en hel del inomhus. Iallafall om man som vi, har tänkt tävla freestyle någon gång i framtiden.

20 november, 2017 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Thone mår bättre!”

  1. Annica Grip Fager:

    Skönt att det har lugnat sig. Jag tycker också att mörkret är jobbigt när man vill vara ute och träna. Här ute på landet är det kolsvart klockan 16,30. Så för min del blir det mycket träning inne. Det funkar bra ?

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: