Redan?!?

171126-1

Ja, som ni ser så har vi redan klätt granen! Tro det eller ej, men vi är faktiskt inte först i området med det… Redan i förra veckan såg jag att en granne i samma länga stod och klädde sin gran. Jag håller med om att vi är lite knäppa, men det slog nog lite slint i år när det fick bli fulgran istället för julgran. I år kör vi alltså med en plastgran istället för en riktig gran. Jag tål inte granar, och har varit förkyld i princip hela hösten, precis som förra året, och orkar inte bli snorigare så nyligen tog vi beslutet att köpa en plastgran.

Det här skulle varit min sista helt lediga helg innan julafton, men det blev att jobba idag ändå, och igår passade jag och Evelina på att åka och köpa en plastgran. Det blev en med naturtrogna barr längst ut på grenarna. Det blev lite dyrare än vad vi hade tänkt, men den gjorde att dom vanliga plastgranarna som stod bredvid såg jättefula ut. Ny julgransbelysning blev det också. En smidig variant med en ögla som man trär över toppen, och så hänger det tio slingor ner längst granen med tolv lampor i varje.

Efter att vi firat Lennys födelsedag lite i förskott med god mat, dryck och en bra film så blev det att bygga ihop granen och pynta den. Lite tidigt, för det är ju inte ens december, men det är ju iallafall mindre än en månad kvar till julafton. Nu hinner vi njuta av granen ett tag, och det känns skönt att ha den biten avklarad innan julschemat drar igång på jobbet.

Adventsljusstakarna och resterande julpynt kommer att få vänta, så helt knäppa har vi inte blivit.

171126-2

26 november, 2017 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Redan?!?”

  1. Annika i Lindby:

    Vilken fin gran!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: