Många mil i bil

171010
Hicka, J Höstglädjens Once Bitten Twice Shy och Thor, Chamorels Hammerfall.

Idag har jag och Evelina spenderat många timmar i bilen, och åkt ganska så exakt 50 mil. Mamma ville ha sällskap när hon skulle åka och para Hicka, och jag vet ju själv hur tråkigt det är att sitta och åka långt ensam.

Vi skulle mötas upp i Norrköping, och jag och Evelina åkte i god tid så att vi skulle hinna äta och för att Evelina skulle få göra av med lite energi. Evelina sov hela vägen in till Norrköping, och sedan nästan hela vägen till Enköping. Det skulle ju bli intressant att se hur resan hem skulle gå sen, men det tog inte många minuter innan hon somnade då heller. Hon vaknade till i Norrköping när vi släppte av mamma, Hicka, Olga och Bodil men somnade sedan om när vi fortsatte hemåt. När vi kom hem ville hon ha en flaska välling, och sen somnade hon gott igen.

Målet med dagens resa blev ju inte alls som det var tänkt, för Hicka hade ingen lust alls att bli parad. Men, det blev en bra parning i söndags så det är bara att hålla tummarna för att det var rätt dag.

10 oktober, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: