Kladdigt öga och krånglig mage

171003

Imorgon blir det nog att både ringa veterinär och BVC. Thone är röd i ena ögat, och hon var ganska kladdig runt ögat nu ikväll när jag och Evelina kom hem från jobb och förskola. Jag har sköljt ögat och gett henne en ögondroppe så att ögat inte blir torrt, och så får jag se hur det ser ut imorgon. Förmodligen kommer det inte hinna se bättre ut, och eftersom att det räknas som akut när det är något med ögonen så får det blir att ringa veterinär i morgon bitti. Thone verkar inte vara ett dugg besvärad, men det kan ändå vara skönt att ringa och fråga om råd.

BVC blir det att ringa så att Evelina kan få hjälp med sin mage. Hon har ju fått ett pulver mot förstoppning varje/varannan dag sedan i mars, men nu har hon motsatt problem istället. För tre veckor sedan hade hon feber, och några dagar senare brakade magen. Enligt BVC gick det magsjuka då, men vi tror inte att det var det Evelina hade. Hon fick skonkost iallafall och blev bättre, men har liksom inte blivit bra. Evelina har varit sitt vanliga jag hela tiden, men något krångel med magen är det ju.

2 oktober, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: