Mysig start på dagen

170902-2

På varje morgonpromenad den här veckan har Evelina velat stanna och leka vid lekplatserna vi gått förbi eller gå in i skogen och leta kottar, men jag har fått svara att vi får göra det en annan dag när mamma och pappa är lediga. Efter att Evelina ätit frukost idag så gjorde jag ordning lite matsäck och så gick vi allihopa bort till en lekpark där hon fick röja loss medan hundarna duktigt låg uppbundna vid en bänk.

När vi kom hem igen var det dags för Evelina att sova en liten stund, och vi var tydligen väldigt trötta för vi vaknade inte förrän fyra timmar senare… Jag brukar få lite panik av att somna mitt på dagen, men eftersom att Evelina fått vara ute och leka och hundarna fått en rejäl promenad så kändes det helt okej idag. Egentligen skulle hon bara sovit en timme och sedan skulle vi åkt ner till stan och köpt lite höstkläder till henne, men det får vi ta en annan dag.

170902-4
Åka rutschkana är en favorit!

170902-1

170902-3

2 september, 2017 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Mysig start på dagen”

  1. Karin:

    Så söt!!! Syns att hon har en toppendag !!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: