Vackra damerna

170804
Lhine 10 år och Thyra 13 år.

Äntligen känner jag mig frisk igen, även om jag är väldigt trött då jag inte kunde sova inatt. Det blev en lång och skön promenad med Evelina och hundarna efter frukosten. Kameran låg under vagnen och när vi gick förbi ärtfältet kände jag att där var jag tvungen att försöka ta en fin bild på Thyra och Lhine. Hade inget godis med mig, men har insett att hundarna behöver faktiskt inte alltid ha höga öron och se alerta ut på bild.

Evelina hade ingen lust att sitta kvar i vagnen när jag kröp omkring i gräset, utan hon ville gå och plocka stenar. Det tyckte Thyra var intressant och Lhine höjde öronen lite lagom bara jag pratade med henne.

4 augusti, 2017 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Vackra damerna”

  1. Prima:

    Så herlig bilde:)

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: