Tråkigt…

170802

Bilden på Thyra visar ungefär hur rolig den här dagen har varit… Kvällen och natten var hemsk, och tiden gick så långsamt! Fast jag måste nog ändå säga att jag hellre har feber än öroninflammation eller magsjuka. Under kvällen och natten var jag iallafall och yrade i någon annan värld. Det går inte att beskriva vad jag hade för mardröm, men det var samma sak hela tiden och jag var typ någon annanstans och skulle aldrig komma tillbaka till det verkliga livet. Riktigt äckligt, och ibland trodde jag att jag var vaken fast att jag var kvar i mardrömmen.

Idag har jag inte varit matte och knappt varit mamma. Försökte sitta ute en stund och få frisk luft, men bara det var för jobbigt så det var bara att krypa ner igen. Än så länge känns det inte som att det kommer bli mer än feber, och det är ju bara att vänta på att den försvinner igen…

2 augusti, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: