Små sökövningar

Inget jobb i sikte förrän i helgen, och nu när det är slut på sommarlov och semestrar så går Evelina 15 timmar i veckan på förskolan. Det är iallafall hennes grundschema, även om det ändras lite hit och dit beroende på hur jag jobbar.
 
Idag var planen att passa på och åka ut till Tinnerö och ta morgonpromenaden med hundarna där, och träna lite apportering med Thone. Självklart så vräkte regnet ner när vi gick upp, men lagom till att det var dags att åka till förskolan så slutade det regna. Tack!
 
Det Thone fick träna idag var sök efter en eller två dummies. Hon fick sitta och titta när jag irrade omkring och lite diskret gömde dummiesarna, och jag blev så glad över att hon satt kvar. När jag var tillbaka hos henne så var det bara för henne att ge sig ut och leta. Precis som jag trodde så löste hon allting själv. På det tomma söket på FB-R:et vi gjorde i början av juni låg hon ju i och letade självständigt hela tiden ut.
 
Efter två sök med en dummie och två sök med två dummies tyckte jag att det fick räcka och så fortsatte vi våran promenad istället. Rundan jag tänkte att vi skulle gå fick vi skippa. Där man går genom en stor kohage så låg det tre kor precis intill vägen och resten av flocken låg bara ett stenkast längre bort. Jag hade ingen lust att vända, så istället knatade vi in på en stig som såg ganska bra upptrampad ut. Den skulle nog leda oss tillbaka mot bilen.
 
Stigen försvann så småningom, men jag trodde ändå att jag hade koll på var vi var någonstans. Det visade sig att vi var längre in i skogen än jag trodde, men åt rätt håll gick vi iallafall för till slut så kände jag igen mig.

Här är det två filmer. Bläddra genom peka på bilden och klicka på den lilla pilen som kommer upp.

22 augusti, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: