Grattis Marit och Malte!

170812

Idag har Marit och Thyrasonen Malte, HTMI HTMII LPI LPII RLD N RLD F RLD A RLD M SE HTMCH SE RALLYCH Höstglädjens Full Speed Forward tävlat heelwork to music på Djurens helg på Solvalla. De vann klass III med fina 27.00 poäng! Det räckte till cert förstås, och ett nytt personligt poängrekord.

Stort, stort grattis!

12 augusti, 2017 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Grattis Marit och Malte!”

  1. Yvonne:

    Åh, nu måste jag bara lämna en kommentar! Jag har följt din blogg jättelänge så jag hoppade högt av lycka när jag hörde att Marit och Malte skulle in i htm-ringen i lördags på Solvalla. De var jättefina tillsammans och jag förstod att det skulle gå bra. Stort grattis!

    Vill givetvis passa på och tacka dig Sandra för att du bloggar så inspirerande, stort tack!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: