Stormästare heelwork to music!

170722
Nybliven Stormästare Heelwork to music!
FDI HTMI HTMII HTMIII RLD A SE HTMCH SE LCH Höstglädjens Dreamline.

Igår kväll krockade Lhine och Thone rejält med varandra. Thone sprang i full fart runt husknuten, och där kom Lhine gående. Lhine kom linkande på tre ben, och vad jag svor inombords. Jag kände igenom henne men kunde inte hitta något konstigt och Lhine ville inte visa var hon hade ont. Efter en stund gick hon på benet iallafall, även om hon haltade ordentligt.

Imorse var jag förberedd på att inte kunna åka på dagens tävling, där vi skulle ha chans på att ta det 20:e certet och den inofficiella titeln Stormästare Heelwork to music. Jag sov jättedåligt inatt och hade knappt lust att gå upp när klockan ringde, för jag visste ju att Lhine skulle vara stel och halt. När jag till slut släpade mig upp och släppte ut hundarna på morgonrastningen så såg jag inget konstigt på Lhine. Åh, vad skönt!

Dagens tävling var på Linköpings hundungdom, så jag tog med mig Lhine, vatten, godis och CD-skiva och åkte bort straxt innan banvandringen skulle börja. Vi hade startnummer 10, och då klass III saxades med klass II hade vi gott om tid att gå en promenad och sedan bara sitta och ta det lugnt.

När ekipaget före oss gick in på planen så värmde vi upp väldigt lätt. Lhine fick göra några positionsbyten som jag belönade. Jag kände mig lugn när vi gick in på planen och Lhine kändes som på träning. Vår prestation idag kändes väldigt ojämn. Vissa bitar gjorde Lhine jättebra, men så gjorde hon förstås som hon brukar också. Hoppade över några övergångar, gjorde för tidiga byten och hade väldigt bråttom framåt.

Hundaktiv, där man kan se resultaten, ville inte fungera idag så det fick bli att vänta på resultatet fram till prisutdelningen. Under tiden åkte jag hem och lämnade Lhine och hämtade Evelina. Vi kom tillbaka lagom till att sista ekipaget var inne på planen. Nathalie hade skrivit resultaten, så när jag mötte henne frågade jag om hon hade tänkt på hur det hade gått för Lhine och vi fick tummen upp.

På prisutdelningen visade det sig att vi fått fina 25.45 poäng! Det räckte gott och väl till cert, Lhines 20:e cert, så nu är hon Stormästare Heelwork to music! Det innebär nog att även Lhine går i pension idag, men vi kanske inte kan låta bli att tävla i vinter när det är tävling på Linköpings hundungdom igen…

Nu blir det att plocka fram något gott ur kartongen från Tuggmästaren!

22 juli, 2017 | 4 kommentar »

4 kommentarer till “Stormästare heelwork to music!”

 1. Micke:

  Stort grattis till er ?????????

 2. Elin:

  Grattis! Skönt att det inte blev värre efter krocken.

 3. Karin:

  Stort grattis till er!!!

 4. Annika i Lindby:

  Grattis till er! Duktiga ni är 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: