Fiskelycka

170719

Igår åkte vi ut till Lennys föräldrars sommarstuga, och idag var jag, Lenny och Evelina på badplatsen en stund och fiskade. Eller ja, jag sprang efter Evelina och Lenny metade. Först var det helt dött i sjön, men när Lenny bytte metställe tog det inte lång tid innan det började nappa. Vi har inte varit och fiskat sedan Evelina föddes, så det var roligt att Lenny fick napp så att Evelina fick se en fisk!

Efter att Lenny fått upp den första fisken hann han i princip bara sätta ner kroken i vattnet innan det nappade igen. Jag tror att det blev sex abborrar och fyra mörtar, och för varje fisk som lades ner i hinken tjoade Evelina ”Pappa, hämta fisken!”. Hon ville ha fler fiskar i sin hink.

Fiskarna blev väl omhändertagna den stunden de var i hinken. Evelina gav dom stenar och klappade på dom. Den största abborren plockade hon till och med upp och höll i. Tokiga unge! Alla fiskar fick hoppa ner i sjön igen sen, och när det var färdigfiskat skulle Evelina bada också. Hon tog av sig skorna och var på väg ner mot vattnet med kläder och flytväst på.

Efter avklädning fick hon bada en stund, och hon är precis galen i vattnet. Springer ut och bara kastar sig i…

19 juli, 2017 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Fiskelycka”

  1. Karin:

    Vad härligt !!! Hon är så söt och en verklig djurälskare !!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: