Badpremiär för Evelina

170706-1

Himlen var helt blå idag när vi vaknade, så efter morgonpromenaden åkte jag, Lenny, Evelina och Thyra bort till lagunen för att bada. Det var ganska mycket folk där, så det kändes som ett väldigt klokt beslut att bara ta med en hund, även om det kändes lite taskigt att lämna Lhine och Thone hemma.

Thyra som mest gick i kanten när jag var där med alla tre hundarna tyckte att det var jätteroligt att få bada idag. Hon hade nog velat ge sig ut på en simtur, men hon fick nöja sig med att bada i flexikopplets längd för jag har inga badkläder. Jag provade att ha henne lös en stund, men det blev ju ingen ordning alls när det stod barn och kastade sten i vattnet och Thyra inte hörde vad jag sa.

Evelina var lite skeptisk till det hela först, men det tog inte många minuter innan den lilla söta nakenfisen gick rakt ut i vattnet. Jag och Lenny måste skaffa oss nya badkläder så att vi kan vara med och blöta ner oss, för Evelina ville bada på riktigt och inte bara gå i kanten och blaska. Hon har varit en ganska försiktig tjej, men nu har hon börjat ta för sig mer och mer. Det märktes tydligt igår när vi var på Leos lekland och hon for omkring som en tok och ville upp i dom större grejerna bland dom äldre barnen.

170706-2

6 juli, 2017 | 3 kommentar »

3 kommentarer till “Badpremiär för Evelina”

 1. Annica Grip Fager:

  Ser härligt ut! Det är tyvärr fullt med folk i lagunen. Eftersom det inte är klassat som badplats så kan man ha med sig hunden.

 2. Karin:

  Underbar bild på Evelina när hon badar!!!!
  Du är verkligen en duktig fotograf !!! 🙂

 3. Annika i Lindby:

  Årets badbild! Det är LYCKA 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: