Kalas och träning

170605

Idag fyller min pappa år, och mamma fyller på torsdag, så idag var det kalas för dom i Hälla. Thyra och Lhine, som nog tycker att livet är väldigt orättvist just nu, fick vara hemma med husse medan jag, Evelina och Thone åkte dit. Vi åkte i god tid, för jag tänkte att jag skulle passa på att träna lite med Thone på mammas lilla träningsplan och ställa ut lite konstiga grejer.

En stövel, en skottkärra och en solstol med en filt över fick bli dagens störningar, men det var väl inget konstigt alls tyckte Thone. Jag tror inte ens att hon tittade på grejerna. Det var ju bra även om tanken var att hon skulle tycka att det var konstigt och vi skulle försöka jobba oss igenom det.

Förutom träning blev det bus med kullsyster Olga, och så fick Thone träffa sin lilla namnlösa lillasyster. Hon fyllde 8 veckor i torsdags, och är bara så himla söt! Evelina tyckte också att hon var söt, tills valpen skulle upp och bita henne i nästan. Efter det blev det lite skräckblandad förtjusning. Dom hade rätt kul ändå, Evelina och valpen, och det var aldrig så att Evelina blev rädd för henne. Emellanåt blev det lite för mycket, men sen skulle Evelina efter valpen igen.

5 juni, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: