Ett stort paket!

170615

I tisdags, när vi var halvvägs genom Linköping, fick jag ett sms med en avisering om att jag hade ett paket från Tuggmästaren att hämta ut. Väldigt spännande, då jag inte beställt något därifrån.

Idag under eftermiddagen tog jag, Evelina och hundarna en promenad bort till centrum för att hämta ut paketet, för jag ville samtidigt ta en provtur med sulkyn vi köpte till Evelina idag. Det var faktiskt Lenny som först tog upp ämnet, då barnvagnen känns onödigt stor emellanåt. Jag ville dock inte ha en paraplysulky som har två handtag, för jag vill kunna köra med en hand och när vi fick in Nordic Moon City Smart på jobbet med vanligt handtag blev jag helt såld.

Lenny tyckte också om den när jag visade den för honom, men den var lite för dyr för våra plånböcker. Men, nu var priset nedsatt och vi passade på! Jag känner mig riktigt nöjd med den efter första provturen, och Evelina verkade nöjd också. Jämfört med barnvagnen så känns varukorgen lite liten, och det fasta handtaget kommer ta ett tag att vänja sig vid, men den känns väldigt stabil så det kommer nog gå att ha skötväskan hängande på den.

Iallafall, vi gick bort till centrum för att hämta paketet och jag fick en mindre chock när jag såg storleken och kände hur tungt det var. Hur skulle vi få hem det?!? Evelina fick hoppa ur sulkyn och så fick jag fälla ner ryggstödet till fullt liggläge så att paketet fick plats. Det skulle ju bli intressant att se hur lång tid det skulle ta att gå hem, men Evelina var duktig och gick åt rätt håll.

Vad det var i paketet? Det får ni se en annan dag…

15 juni, 2017 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Ett stort paket!”

  1. Gunela:

    Blir sååå nyfiken!??

  2. Karin:

    Vad spännande !!! och duktig Evelina som gick så långt 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: