Det var ju en rolig överraskning…

170628

… eller inte! Jag har laddat upp mina bloggbilder hos Photobucket i snart 8 år, och nu helt plötsligt är det inte okej längre och alla bilder ser ut som den ovan! Det känns ju inte så himla roligt… Tack och lov finns bilderna kvar inne på mitt konto och där kan jag själv se dom, men för att dom ska visas i bloggen måste jag uppgradera kontot och betala närmare 4000:-/år(!). Nej, tack!

Det får se ut som skit i bloggen, och så får jag spara ner bilder och ladda upp dom hos mitt webhotell lite nu och då… Man kunde kanske fått en liten förvarning så man kunde påbörjat det arbetet. I mitt fall handlar det om lite mer än 2300 bilder. Suck!

28 juni, 2017 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Det var ju en rolig överraskning…”

  1. Micke:

    Köp en extern hord disk och ladda dom till så som inte försvinner helt

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: