Dagen efter…

170622Hej matte! Vad gör du? Ska vi hitta på något kul?

Jag har varit lite småförkyld hela veckan och känt mig rätt mosad på morgnarna, och inte helt oväntat kände jag mig halvdöd imorse när klockan ringde 07.30. Hundarna gjorde inte en ansats till att gå upp, inte ens Thone, och Evelina sov som en stock. Jag snoozade ett par gånger och försökte vakna till liv, men det fick bli sovmorgon. Vid 9-tiden vaknade jag till och skickade ett meddelande till Lenny och bad honom ringa till förskolan och tala om att Evelina tog sommarlov en dag tidigare än planerat.

Thone njöt som sagt av sovmorgonen, men när vi väl gick upp var hon redo för en ny rolig dag! Särskilt rolig har den inte varit, så nu ikväll har hon buffat på mig med leksaker och bett om att få göra något. Vilodagar är helt onödigt enligt henne. Hon klättrar inte på väggarna, men man märker ändå skillnad på kvällarna om hon har fått träna eller inte.

22 juni, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: