Vår stora lilla tjej

170525-3

I måndags fick Evelina äntligen öppna dörren till sitt egna rum, och jag tror hon blev lite chockad när hon försiktigt puttade upp dörren och upptäckte att vårat kontorsliknande rum förvandlats till ett lekrum. Det tog inte många minuter innan det blev full fart där inne!

Nu har hon sovit där inne i tre nätter, och det har gått jättebra. Nattningarna tar lång tid, men det är väl både för att det är lite ovant och så är det ju fortfarande ljust ute när det är dags för henne att sova. Vi har varit, och är fortfarande, lite oroliga över att hon kommer ramla ur sängen, för när hon sov hos oss satte hon sig upp i sängen för att sedan tippa omkull åt något håll. Hittills har hon sovit gott, och kommit intassandes till oss på morgonen. Hur mysigt som helst!

Måste ju även nämna hur imponerad jag är över vilken ordning Evelina har i sitt rum! Det är inte många grejer vi behöver städa undan på kvällarna. Jag tror att jag fick plocka undan två grejer igår…

25 maj, 2017 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Vår stora lilla tjej”

  1. Karin:

    Så duktig liten tjej !!!

  2. Lena:

    Rulla ihop ett stort badlakan och lägg mellan madrassen och sängen. Då behöver du inte vara orolig ? att hon ramlar ur.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: