Träning på brukshundklubben

150523
En rolig bild från igår. Evelina tittar ner i gräset medan Lhine och Thone försöker äta upp varandra.

Efter att jag lämnat Evelina på förskolan imorse så åkte jag och hundarna ut till brukshundklubben för att träna. Det blev visserligen ingen träning för Thyra och Lhine, utan dom fick ligga lösa på planen och vara sällskapsdamer. Vi var ensamma ute på planen, så jag lånade lite grejer ur lådan som finns där och ställde ut några hattar, konor och matskålar som störning.

Thone var jätteduktig idag med, men jag har upptäckt att vi får lite trassel vid vänstersvängarna. När Thone har börjat gå för långt fram så har jag vänt helt om mot henne, så när jag börjar svänga åt vänster så försvinner hon iväg och det blir ett litet glapp. Jag gjorde inget åt det idag, men får fundera på hur jag ska få bort helt-om-tanken hos Thone.

Medan vi tränade kom det ett gäng och satte sig vid klubbstugan, och när vi tränat färdigt och gick mot bilen fick jag en trevlig kommentar om att det hade sett bra ut. Det var roligt att få höra. Jag har ju själv ingen aning om hur det vi gör ser ut.

23 maj, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: