Träning i värme och rörig miljö

Idag hade vår hyresvärd ordnat en områdesdag, så när jag kom hem från jobbet gick jag, Lenny, Evelina och Thone dit. Det skulle bland annat vara ponnyridning och finnas hoppborgar. Tyvärr så var inte ponnysarna kvar och det var ingen ordning vid hoppborgarna. Det var tråkigt att inte Evelina varken fick se hästarna eller prova att sitta på en.

Det verkade inte finnas någon ansvarig vid hoppborgarna, och tydligen hade folk bara lämnat av sina barn där. Evelina gick själv bort dit och ville åka i rutschkanan som den ena hade, men det fanns liksom inte en möjlighet för mig att ens lyfta upp henne i rutschkanan och låta henne få åka en gång…

Thone fick hänga med bort för att få miljöträning, och så tänkte jag att vi kanske kunde träna lite vid sidan av. Vi tränade kontakt och fritt följ, och även om hon kändes seg jämfört med hur hon brukar vara så tyckte Lenny att det såg bra ut. Förmodligen såg det väldigt trevligt ut, men för mig kändes det ovant eftersom att hon brukar vara väldigt het. Det var ganska mycket folk och det spelades hög musik, så det blev verkligen överdriven störning plus att det var väldigt varmt.

Extra gott godis och kamplek blev det som belöning, för det var hon värd.

20 maj, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: