Tränar och funderar

170531

Igår blev det ett kort träningspass innan jobbet, och idag blev det ett kort träningspass både innan och efter jobbet. Fokuset har legat på fotgåendet, och nu har vi börjat träningen med små stadge- och koncentrationsövningar. Visst gör det lite skillnad redan, med lite mindre flams och trams som resultat.

Förutom att vi har börjat träningspassen på ett annat sätt än tidigare så är jag lite noggrannare med när jag belönar och hur jag belönar. Jag känner efter hur hon känns och tänker på var hon går. Mycket mer än så kommer jag inte göra, för jag vill verkligen inte förstöra Thones känsla för fotgåendet. Instruktören jag har hört av mig till är förstås Heléne på High5, och innan vi varit hos henne vill jag inte greja för mycket själv.

Jag har förstås hunnit fundera lite på hur jag vill att fotgåendet ska se ut, och det behöver verkligen inte vara flashigt eller häftigt. Jag vet knappt hur vårat fotgående ser ut, men Thone känns het och fladdrig så jag skulle vilja få det att kännas lite mer harmoniskt eller få till en stadig position.

31 maj, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: