Tolfte dagen med smärtstillande

170525-2

Ja, idag är Thyra inne på sin tolfte dag med Canidryl och jag märker nog ingen större skillnad på henne. Jag håller alla mina tummar och tår och hoppas att det inte blir någon skillnad sen när vi avslutar den här första omgången med Canidryl. Tänk om det kunde få räcka med Seraquin.

Thyra har även gått i flexikoppel i snart två veckor, och det har gått bättre än väntat. De första dagarna gick hon inom två meter, men sen upptäckte hon att hon hade fler meter att röra sig på så nu travar hon på promenaderna igen istället för att bara passa.

Att hålla reda på ett flexikoppel och två vanliga koppel och undvika att det inte blir trassel är inte lätt, men jag kom på den smarta lösningen att fästa flexikopplet i barnvagnen. Det är väl egentligen inget att rekommendera, men Thyra drar ju aldrig i kopplet så med henne kan jag göra så. Egentligen går hon i ett för tunt flexikoppel också, för småhundar.

170525-1

24 maj, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: