Härlig dag i Hälla

170518-2

Idag var det dags att hämta hundmat, så Evelina fick vara hemma från förskolan och vi passade på att åka till Hälla vid 11.30 när det var dags för henne att sova middag. Hon sov hela vägen så när vi kom fram var hon redo för en heldag ute i det fina vädret tillsammans med alla hundar och valpar.

Jag hade ingen tid att passa så det var jätteskönt att vara där och bara vara. När valparna var lite halvtrötta satt vi inne i deras hage, och Evelina tyckte att dom var jättemysiga. Hon tog det lugnt med dom, även när dom tuggade lite på henne. När hon kröp genom lektunneln och hade en valp tuggandes på hennes tofsar lät det som att hon skulle få lite panik, men hon började skratta hysteriskt istället.

Framåt kvällen ville mamma att jag skulle ställa upp valparna så hon fick se hur dom såg ut, och när mamma kom ut med en låda med hundmat ropade Evelina ”Jaaa! Gjasch!”. Evelina trodde att hennes mormor kom ut med glass och blev jätteglad. De hade inte ens någon glass hemma, så det fick morfar köpa med sig hem efter jobbet.

Evelina har inte varit så förtjust i sin morfar, men idag vände det. Om det berodde på att han kom hem med glass vet jag inte. Iallafall, när vi ätit glass och han var på väg in så blev Evelina jätteledsen! ”Leka! Leka!”. Morfar fick komma ut igen och så gick dom två på upptäcktsfärd på tomten. När de tittat på mopeden, cykeln och åkgräsklipparen ett antal gånger tyckte morfar att dom kunde titta på något annat, så de gick ner till ån och tittade på vattnet.

Evelina är precis galen i vatten, så hon gick efter sin morfar och ropade ”Vatten! Vatten”. De gick ner och tittade på vattnet igen när vi skulle åka hem, och när pappa sen lyfte upp Evelina och skulle lämna över henne till mig så vill hon tillbaka till sin morfar. Inatt är det nog en morfar som sover väldigt gott, lycklig över att hans barnbarn har upptäckt vilken häftigt morfar hon har.

170518-1

18 maj, 2017 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Härlig dag i Hälla”

  1. Elin:

    Skönt för morfar oavsett om det var glassen eller inte som gjorde det. ☺️??

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: