Ett litet missförstånd

Jag tyckte att jag var tydlig när jag skrev om Thyras veterinärbesök, men vi tolkar ju alla saker olika. Att Thyra vinglar till ibland beror inte på bakdelen, utan det är för att nervbanorna inte hinner med riktigt emellanåt. Det händer i den vanliga vardagen, men inte när Thyra är uppmärksam och koncentrerad som vid träning och lek.

Veterinären lyfte höger fram- och baktass, och tvärtom, och puttade lite på Thyra för att se om hon kunde parera och hålla balansen och det var inga problem alls. Däremot kunde veterinären se att Thyra var lite svajig och inte tog ordentliga kliv bak när vi gick riktigt långsamt i korridoren, samt att hon visade tecken på obehag när veterinären gjorde olika stretchrörelser med hennes bakben.

För det ska Thyra få Canidryl i två veckor och sedan vid behov. Tyvärr har jag inte kunnat börja ge henne det än, då det var slut på apoteket. Jag skulle få det hemskickat och det skulle komma idag, men förhoppningsvis kommer det imorgon. Någon stelhet eller smärta har inte jag lagt märke till innan, så jag hoppas att jag kommer kunna se någon skillnad inom ett par dagar sen för annars blir det svårt för mig att avgöra om och när hon behöver Canidryl.

11 maj, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: