En sån där mysig morgon

170504

Ledig dag och kanonfint väder, så imorse blev det en promenad bort till förskolan. Träningsväskan fick följa med under vagnen, och när vi lämnat av Evelina tog jag och hundarna en långpromenad och stannade vid en fotbollsplan för att träna en stund.

Thone fick gå ett längre fritt följ idag med boll som belöning efter avslutet. Sedan tränade vi lite småsaker, som positionen i fotgåendet och sitta kanin. Lite apportering blev det också, och jag tycker att den börjar sitta riktigt bra nu. Det känns som att Thone vet vad hon ska göra. Vi skulle kunna dra upp tempot lite, men jag tror att vi struntar i det. Hellre att hon lyckas gripa rätt direkt, än att hon springer för fort och slarvar med greppet.

Thyra och Lhine fick sig ett varsitt litet träningspass dom med. Lhine var det ingen ordning på alls, utan hon tänkte bara på godis. Fast det är ganska roligt att träna med henne när hon är sån för då måste jag skärpa till mig. Det är så hon blir emellanåt på tävling. Lyssnar inte riktigt och har väldigt bråttom med att utföra allt och lite till för att få sin belöning så fort som möjligt.

Thyra hon öste på för fullt och var superduktig. Jag tror hon tycker det är jätteskönt att inte ha några större krav på sig. Det är svår att förstå att hon inte hör så bra, men hon läser väl mig som en öppen bok och jag har nog blivit tydligare med mina rörelser. Thyra är inte helt hundra, och vi ska till veterinären i nästa vecka för att se om vi kan få svar på vad det är som spökar, men det är inget som märks när vi tränar.

4 maj, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: