Tjoho! Mera träning!

170425

Jag trodde inte att vi hade något gott träningsgodis hemma, men kom på att jag köpte ju en påse frolic i förra veckan. Det fick bli lite träning ute på tomten nu under kvällen, och Thone hon skuttade omkring som en galning när hon förstod vad som var på gång. Den hunden är alltid redo!

Det blev lite gott och blandat. Fotgående, apportering, sitt fint och runda konen. Jag fick tips igår om att det kan hjälpa till i fjärren om hunden kan sitta fint, eller kanin som jag kallar det, så det fick det bli flera pass av. Runda konen har vi precis påbörjat, så där står jag jättenära konen med Thone på vänster sida och en godishand på högersida och så får Thone själv lista ut den rätta vägen.

Fröken Thyra smet ut och ville också träna, och min tanke var faktiskt att alla tre skulle få träna idag. Jag tycker emellanåt att Thyra har visat små tecken på att hon börjar bli gammal, men vad det blixtrade till om henne när det var hennes tur! Hon kunde till och med gå krabba åt vänster idag, det som gått så trögt att försöka lära henne.

Fast att jag är dålig på att träna när det inte finns några mål eller tävlingar i sikte så måste jag ta mig i kragen och träna med Thyra ändå. Hon har nog varit lite nere nu när det inte blivit så mycket träning sedan tävlingen för lite mer än en månad sen. Idag fick jag ju en påminnelse om hur kul hon tycker det är! Jag är inte så förtjust i att slaskträna, men får lära mig att göra det för Thyras skull. Låta henne få göra sina favoritrörelser, och det är säkert väldigt nyttigt för hennes kropp att få hålla igång också.

26 april, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: