Nöjda och glada

Sådär, idag har hundarna fått kalasa och firat Lhines 10-årsdag! På City Gross tog personalen i köttdisken fram en hel låda med stora färska märgben och jag fick själv välja ut vilka jag ville ha. Det blev förstås de största med mest kött på. Lhine är lite petig och vill inte ha frysta märgben, så hon blev jätteglad när jag kom hem med ett stort paket med färska märgben.

Hade dom varit frysta hade jag behövt lägga ett på upptining, och hundarna hade fått vänta ett par timmar till, men nu kunde dom gå ut på tomten och slita i köttet, tugga på benen och slicka i sig märgen direkt.

3 april, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: