Lilla stora tjejen

Då är ”systrarna” lika gamla igen, för idag fyller Evelina 21 månader. Precis som hundarna får hon fylla månader fram till sin 2-årsdag, och nu är det inte långt kvar! Tänk att om 3 månader fyller hon 2 år, och om 3 månader så är det sommar.

Jag brukar vara lat och ta bilen till förskolan för att hämta Evelina, men idag gick jag och hämtade henne för jag tänkte att det kanske kunde vara roligt för Evelina att få gå en bit. Vagnen var med ifall att hon inte skulle vilja gå, eller om det skulle ta alldeles för lång tid att komma framåt. Många stopp hade jag räknat med, för att titta på och undersöka spännande saker, men Evelina hon knatade på så glatt. Vi kom nästan halvvägs hem innan hon blev trött och hellre ville sitta i mitt knä och mysa än att fortsätta gå.

På eftermiddagen sen blev det en till promenad tillsammans med pappsen, och då gick vi och köpte glass och så fick Evelina leka en stund i en sandlåda. Gräva och greja kan hon roa sig med länge, och det är så skönt att bara kunna sitta bredvid och titta på.

11 april, 2017 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Lilla stora tjejen”

  1. Annika i Lindby:

    Duktig tjej, som kan roa sig själv!

  2. Mirre - Sweetwords:

    Så söt hon är

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: