Grattis Katarina och Ezra!

Idag har Katarina och Thyradottern Ezra, LPI LPII LPIII Höstglädjens Stjärnklar gjort doftprov och blivit godkända på eukalyptus. Stort grattis! Jag själv har inte så stor koll på det där, men vad jag har läst mig till så måste man ha ett godkänt doftprov innan man får börja tävla i nose work.

Om jag inte är helt ute och cyklar så har även Sara och Thyradottern Vittra, LPI RLD N RLD A RLD M TJH (RDH) Höstglädjens Quick-Witted ett godkänt doftprov på eukalyptus. Det gjorde dom i augusti när nose work ännu inte blivit en officiell gren, men har alltså fått det registrerat officiellt i efterhand.

22 april, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: