Ett litet träningspass i hallen

Woho! Idag fick jag ha sovmorgon, en riktig sovmorgon. Lenny gick upp med Evelina och skjutsade henne till förskolan, gav hundarna frukost och släppte ut dom på morgonrastning på tomten. Jag vaknade förstås vid 6.30 när Evelina tyckte att det var dags att gå upp, men sen somnade jag om… och gick inte upp förrän vid 11-tiden. Så länge hade jag inte tänkt sova, och dagens planering blev lite förstörd.

Men, men. Det löste sig ändå. Hundarna fick sin promenad efter att jag hämtat Evelina på förskolan, och träningsgodis och apportbock låg under vagnen så att jag och Thone skulle kunna träna någonstans på vägen. Tyvärr så blev det en väldigt kall och blöt promenad, så det blev ingen träning.

Nu under kvällen har vi pysslat lite i hallen iallafall, med apportering och fjärrskiften. Det blir ju inte samma tempo inomhus, men att nöta upptagen av apportbocken i ett lägre tempo kan nog vara nyttigt. Idag började jag med att lägga apportbocken ett kliv ut från Thone, och sedan ökade jag ett kliv i taget. Jag kunde inte låta bli att fnissa lite när apportbocken låg på tre klivs avstånd, och Thone försökte börja galoppera.

Det blev bra upptag iallafall, och idag hade hon inte en tanke på att sitta kvar eller springa förbi apportbocken.

20 april, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: